Netwerk Arbo FNV

18e European Work Hazard Conference

Alweer voor de 18 maal organiseert het European Work Hazards Network (EWHN) haar 2 jaarlijkse conferentie. De EWHN is een samenwerkingsverband van lokale netwerken verspreid over heel Europa, die zich bezig houden met veilig en gezond werken. Tijdens de EWHN vindt uitwisseling van kennis en kunde plaats om zo het niveau van veilig en gezond werken in heel Europa te versterken.

In 2018 vindt de conferentie plaats in Kopenhagen, Denemarken van 20 september 17:00 uur tot en met 22 september 15.30 uur.
Het thema van de conferentie is WORK-LIFE BALANCE IN A GLOBAL WORLD.

 

Programma
Donderdagmiddag: De plenaire opening, waarbij veel aandacht wordt besteed aan en informatie uitgewisseld wordt over de ‘workplace visits’ op vrijdag.
Vrijdagochtend en middag: ‘Workplace visits’, inclusief lunch en gesprek met VGW-activisten in het bedrijf of de organisatie zelf.
Vrijdag namiddag: Diverse infomeetings, waarin de deelnemers aan de conferentie de mogelijkheid hebben om onderwerpen die zij belangrijk vinden voor het voetlicht te brengen.
Vrijdagavond: Gezamenlijk diner en social event.
Zaterdagochtend: Workshops waarbij ervaringen en ontwikkelingen met verbetering van arbeidsomstandigheden in haar Europese context in discussie gebracht worden.
Zaterdag na de lunch: Afsluitende plenaire bijeenkomst waarin conclusies over de conferentie besproken worden.

 

Overige informatie
Taal: De voertaal op de conferentie is Engels.
Doelgroep: Voor iedereen die zich bezighoudt met verbetering van arbeidsomstandigheden in bedrijf of instelling
Vervoer en overnachting: Deelnemers dienen zelf voor vervoer en overnachting te zorgen.
Prijs: De deelnameprijs wordt nader vastgesteld.

 

Geïnteresseerd?
Bezoek de website van Stichting Netwerk, het Nederlandse onderdeel van het EWHN