Netwerk Arbo FNV

Activiteiten

Wat doet het Netwerk Arbo FNV?

 • Het Netwerk Arbo FNV geeft ten minste vier maal per jaar een digitale Nieuwsbrief uit. Klik hier om je in te schrijven...dan ben je direct ‘netwerkdeelnemer’.
 • Het Netwerk Arbo FNV organiseert tweemaal per jaar themabijeenkomsten ‘op lokatie’ waar kennis en ervaring kunnen worden uitgewisseld.
 • Daarnaast overlegt het netwerk ook tweemaal per jaar:
 • over de visie van vakbond en vakbondsleden op de vele onderwerpen die samenhangen met arbeidstijden en veilig en gezond werk.
 • maar ook over de activiteiten die vanuit het Netwerk Arbo FNV en zijn ‘subnetwerken’ plaatsvinden.
 • Het Netwerk Arbo FNV telt een aantal themawerkgroepen en themanetwerken, die ook op Facebook actief zijn
 • Het Netwerk Arbo FNV neemt deel aan het Europees Netwerk voor Health and Safety’
 • Het Netwerk Arbo FNV organiseert activiteiten rond werktijden en vooral: onregelmatig werk.

 • vr
  19
  jun
  2015

  LGBTalkshow Maastricht

  16:00 - 19:00

  La Bonbonnière, Achter de Komedie 1, 6211 GZ  Maastricht, tel. (0433) 500 935.

   

  Het Netwerk Roze FNV organiseert zijn jaarlijkse talkshow LGBTalks. Vanaf 16:00 uur is iedereen die belangstelling heeft welkom om te zien hoe GroenLinks-wethouder Gerdo van Grootheest aftrapt, om daarna het woord te laten aan Mike Jackson (co-founder van Lesbians and Gays Support the Miners, waarvan het verhaal onlangs verfilmd is [“Pride”, een film die een Bafta heeft gewonnen]), aan Wensley Garden, (gay ex prof-voetballer bij Helmond Sport) en aan Willemijn da Campo (coördinator van het transgendernetwerk Limburg). Tot slot zal Leo Hartveld (lid van het dagelijks bestuur van de FNV) aansluiten. Al met al zal het wederom een spraakmakende talkshow worden, omlijst met live muziek van de “Steady Habbits”, een drankje en een hapje waarin het voordeel van (seksuele en gender-) diversiteit op de arbeidsmarkt nadrukkelijk naar voren zal komen.

  LGBTalks is vrij toegankelijk, maar kom op tijd, want vol is vol. Inloop vanaf 16:00 u. De talkshow start om 17:00 en eindigt rond 18:00, waarna je vanzelfsprekend nog even gezellig kan blijven hangen.

  Demonstratie met spandoeken Lesbians and gays support the miners, Pride March 1985

   

Lees meer over veilig en gezond werken